SKILLS


Vi er 365online og tilbyder hjemmesider og webshops i lige  det design du ønsker. Vi varetager alt SoMe som Instagram og facebook annoncering..

SEO og Google-annoncering er 2 meget afgørende faktorer for din placering på Google,. Vi har kompetencerne til at gøre dig mere synlig for din målgruppe på nettet , det gælder både  markedsføring organisk eller betalt.


Profilhjemmesider


Vi laver rigtig mange profil hjemmesider til mange virksomheder.  Dette kan være alt fra en cafe til et Advokatkontor.  Der er nærmest ingen begrænsninger for de muligheder der foreligger. 

Ring og få en snak med os, hvis du går i tanker om at få fornyet din virksomheds  DNA.

Webshops


Når vi bygger din webshop er den helt klar til brug når den er overdraget til dig. Vores webshop har rigtig mange faciliteter, som lagerstyring, momsberegning, udlandshandel, ordretracking osv. Det er utrolig brugervenlig og et af det mest gennemtestet shopsystem på market. Vi står selvfølgelig for fuld oplæring og 100% gratis support til dig.

The_Instagram_Logo
Facebook-Logo

Boost din omsætning med sociale medier som Instagram og Facebook


Instagram og facebook  er oplagte annoncerings og salgskanler til din virksomhed, det gælder i lige så høj grad branding af dit firma. De seneste år er det organiske reach desværre faldet voldsomt for både Instagram og Facebook. De betyder så at betalt annoncering i stigende grad, er blevet et must for din tilstedeværelse på de sociale medier.

Betalt annoncering hænger facebook og Instagram  uløseligt sammen. Disse 2 medier har en del synagier som man nemt kan drage stor fordel af.  Hele annonceringen styres via FAcebook Business Manager..

Der er dog en del forskel på de 2 medier. Facebook er et meget kommunikativt medie og Instagram et visuelt medie. Så derfor er det langt fra altid at man kan kører de samme annoncer på begge medier.


Video 


Her er et godt eksempel på hvad vi også laver. Her har Jeppe lavet en video for Grappa Deli.

Vi laver alt fra foto til video optagelse fra droner osv. 

Få en snak med os, og hør hvad der er af muligheder for at brande din virksomhed.

Google Analytics


Alt hvad vi laver for dig tracker vi i Google Analytics. Dette er et enestående arbejdsredskab for at kunne styre ens forretning.

I Google Analytics kan du se alt omkring din kunde, lige fra hvilket land vedkommende kommer fra til hvilke medie han er blevet henvist fra. 

Med Google Analytics kan man styre sin markedsføringstiltag og opbygge webshops , der konverterer flere kunder til salg

Copyright © Alle rettigheder forbehold Design by 365online.dk