EXPERT IN

365online / Services / Website Design

Let's Make Something Great TogetherRing til os og få en snak omkring dine ønsker og behov

WEBSITE DESIGN


Når vi laver din hjemmeside, kan du få dit design fuldstændig som du vil have det. Vi er først færdige når du er tilfreds med opgaven.

WE ONLY BUILD

WEBSITES THAT DRIVE RESULTS

Når vi bygger din hjemmeside eller webshop lægger vi stor vægt på at den skaber værdi  for din virksomhed.  En hjemmeside er firmaets DNA, så derfor er det utolig vigtig at den sender det signal som du ønsker.

EcommerceOnlinebetalinger og tilbagebetalinger

Tilbyd dine kunders foretrukne betalingsmetoder med PayPal og Stripe, alle de store kredit- og hævekort, Giropay, Sofort, Bancontact samt bankoverførsel og kontantbetaling ved levering.

Lagerstyring og forsendelse

Overvåg lagerbeholdningen, og modtag advarsel ved lav lagerbeholdning. Tilbyd forskellige forsendelsesmuligheder alt efter destination, vægt og antal varer.

Momsberegning
Beregner- eller indsætter automatisk momssatser og momsfritalgelser på basis af EU-reguleringerne.

Produkter og priser
Tilbyd kampagnepriser via rabatkuponer for at øge salget. Opret op til 60 produktvarianter pr. vare med tilhørende billeder, priser og lagertracking.

Ordretracking

Gennemfør og spor ordrer eller eksporter din ordrehistorik. Brug det integrerede e-mailværktøj til at sende kunderne oplysninger om deres ordrestatus.

Vælg de lande du vil sælge til

Der er ingen begrænsninger til hvilke lande du vil sælge til. Vi kan sætte din shop op til lige nøjagtig de lande som du gerne vil.

CMSVi bygger vores hjemmesider og shops i ONE.COM og Shopify. Disse 2 er nogle er de mest brugt i verden og derfor også gennemtestede og driftsikre.

ResponsiveEfterhånden som flere og flere køb på nettet foregår via smartphone, er det blevet helt afgørende at have en responsiv webshop, der ser godt ud på alle enheder. Hvem ved, om din næste kunde ønsker at købe via mobil eller pc? Heldigvis er vores webshop fuldt integreret i vores hjemmesideprogram og tilbyder et bredt udvalg af smukt udførte responsive skabeloner.

Copyright © Alle rettigheder forbehold Design by 365online.dk