Auto frø giver gode fordele

Hvis du vælger auto frø, så får du gode fordele, når det kommer til vækst. Hele processen og arbejdet med auto frø bliver meget nemmere, og man er samtidig sikret, at man er sikret en større sandsynlighed for succes under væksten.

Det skyldes at auto frø går i vækst automatisk, og det er således ikke nødvendigt, at man selv justere på lyset undervejs, og efterhånden som frøene og planterne kræver mere sol, for at kunne komme i ordentlig vækst. Med auto frø sker denne proces helt automatisk, og altså uden behovet for at justere på lyset undervejs.

Ved at auto frø automatisk går i vækst, er samtidig med til at sikre. at man får større succes under væksten. Man er nemlig ikke så afhængig af at ramme den rette mængde lys, da auto frø som sagt går automatisk i vækst. Der er altså godt fordele forbundet med auto frø, både hvad angår processen og resultat.

Husk på at det ikke er lovligt at plante auto frø i Danmark, men at man gerne må opbevare dem som samleobjekter. Har du tænkt dig at plante dine auto frø, så skal du således find et sted i udlandet, hvor det er lovligt at plante auto frø.