Sådan optimerer du hjemmet til de små børn

Designersofaen er måske ikke lige det første møbel, som man har i tankerne, når hjemmet skal optimeres til de små. Børn er uforudsigelige, legeglade og så har de ofte masser af krudt i måsen. Derfor skal hjemmet børnesikres, så de små trives godt derhjemme. 

Så hvordan optimerer man hjemmet til de smås fornøjelse? Vi har svarene til dig her. 

Sørg for der er plads til leg

Der er mange ting, der skal ordnes i hjemmet, så det føles som et hjem. Måske skal møblerne skiftes ud, måske trænger der til at blive malet eller måske skal hele køkkenet renoveres. Det betyder dog ikke rigtig noget for vores børn, her er det vigtigere at der er plads til at lege. 

Legemåtter er det perfekte redskab til dig med små børn i hjemmet. En legemåtte er en plads til de små, hvor de kan boltre sig, læse i bøger, lege med deres yndlingslegetøj eller bare tumle rundt. Legemåtter er både super bløde og varmeisolerende, så de beskytter barnekroppen mod det kolde hårde gulv. 

Vilde med legemåtter

Det kan godt være bekymrende som forældre, at skulle sørger for ens barns sikkerhed. Hvad hvis de falder og slår sig? Hvad hvis de skraber deres knæ? Det kommer ihvertfald ikke til at ske på en legemåtte. 

Gør legemåtten til barnets yndlingssted at boltre sig. Måtten sikrer mod fald og stød, så det er faktisk også et rigtig godt sted at øve sig i at tage de første par skridt. 

Legemåtter til nyfødte

Hvis du har en af de helt små unger kravlende derhjemme, så er en legemåtte et absolut must! Legemåtter er fuldkommen sikre for små babyer, og her kan de øve sig i at ligge på maven, vende og dreje sig. 

Legemåtter er fuldkommen sikkerhedstestet og er lavet uden farlige stoffer og parabener. Derfor er din nyfødte baby helt sikker og tryg på den bløde måtte. 

Flotte designs til hele familien

Legemåtten er ikke kun til de små, det er også til den flotte indretning derhjemme. Legemåtter fås i yndige og stilfulde designs, som kan matche din indretningsstil derhjemme. 

Når ungerne bliver for store til at gide lege på måtten, så kan den sagtens blive liggende inde i stuen som et flot tæppe. Legemåtten er også dejlig blød, så hvis man har lyst til at ligge og flade ud med en bog eller en film, så er det også den perfekte plads.